Наслов

Анимиран водич на најпознатиот вело-циркус - Тур д Франс

Како и кога настанува, колку и какви етапи се возат, зошто е толку тешко, како било порано, а како сега, што е пелотон, кои се „слугите” во тимот и уште многу други прашања објаснети во нешто околу 10 минути анимирано видео за најпознатиот велосипедски настан на планетава. 

05 Јули 2017

За авторот