Наслов

Ај хев фиер нау

Многу харизматичен Италијанец со потешкотии во англискиот објаснува за неговата прва љубов - точакот што му го купиле родителите и за неговата сегашна пасија - правење глупости (пример возење по гелендери) со истиот. 

09 Април 2015

За авторот