Наслов

6-та Авицена Женска трка - видео

Погледнете го промотивното видео од 6-та Авицена Женска трка која се одржа на 1 април 2018. 1636 жени ја исполнија Илинденска со позитивна енергија :-)

10 Април 2018

За авторот