Наслов

Ајварот ги најавува машините за џогирање

Пиперка, ајвар, ама и тренинг во затворено веќе почнува да диктира мамурното годишно време. Малку на шала, навраќање на типовите кои можат да се пронајдат во маалските теретани упорно закачени на машините за џогирање. 

Екстремниот ентузијаст

Она кога иде најјакиот дел од песната 

Навлечен на смоки

Го боли брига

Денсерот

 

Хомер

Пак Хомер со боље идеја

Или можете да останете надвор уште некое време

Source

23 Септември 2013

За авторот