Наслов

Зошто спортистите ја сакаат есента

Вистинити .гиф приказни.

Затоа што тренирањето во летни услови секогаш изгледа некако вака

... ама ОК е, малку олабави

па есента ја дочекувате вака

Секогаш темелно се подготвувате за утринскиот тренинг

А може и резултатите на спортска имале напредок...

Можете на раат да си ја пробате новата опрема

На убавите есенски утра вие сте вакви

Ама ако ви врне сте вакви

Но не се разочарувате бидејќи есента секогаш ви приредува вакво шоу

А ова е неизбежно...

На крајот, секогаш уживате во ова

Која крофна?

25 Септември 2015

За авторот