Наслов

Зошто се „плеска“ баскет?

Два на два баскет загрозени примероци ја појаснуваат суштината зошто плескаат маалски баскет. Не е за славата, нити пак за трофеите, туку за дружбата со другарите, за звукот на топката по паркетот, за чувството на таа кожа во рацете, за пасијата кон играта...

18 Декември 2014

За авторот