Наслов

Успешно заврши и вториот Фит Предизвик

И оваа година учесниците на Ултимативниот Фит Предизвик организиран од Алгасан и Бут Камп Бубало имаа фит можност за еден месец да се докажат на 5 средби каде беа предизвикани на многу трчање, скокање, склекови и што уште не, но дружење и бодрење беше императив! Оваа година најиздржлив во секоја смисла беше тимот Бони и Клајд, односно Даница Митаковска и Зоран Стефановски. Им честитаме и во иднина очекуваме повеќе вакви настани...

06 Јули 2016

За авторот