Наслов

Убиствени вежби за нозе (исклучително за жени)

Знаеме дека на штикла, нога, јако стои ама еве зошто треба да припазите. И немој да мислите дека вежбате листови!

клик на сликата за поголемо

23 Мај 2013

За авторот