Инфографик

Наслов

Триесет се доволно

Ако некогаш Ви било важно да дознаете колку е потребно за да го исполните минимумот за активен живот, одговорот е 30 минути 5 пати неделно, звучи малку но редовно. А освен тоа ако сакате да направите повеќе кеш прочитајте какви ефекти има вежбањето врз заработувачката-скролни најдоле.

17 Април 2013

За авторот