Случајни средби

Наслов

Тренинг на АК Охрид

Додека течеше првото коло од Детската фудбалска лига на Билјанини извори во Охрид, на тартанот околу фудбалското игралиште ги начекавме момците и девојките од АК Охрид. Правеа тренинг и мерење, и целосно се сложија да им направиме парче видео материјал за младите таленти од тој регион. Еве што испадна.

29 Април 2013

За авторот