Наслов

Сурфрок соло

Чекајте малце другари, значи ли ова дека дечково штотуку измисли нов жанр или?

Првово е снимено некаде на јужната хемисфера. Изведувач е Крис Хау, а тој да ти имал и друга цела песна снимено пред ова солово погоре, замисли.

04 Март 2015

За авторот