Наслов

Плачковица плаче за точак

Радио Плачковица сто кома шесто, питома планина и убав воздух, супер локација за кампинг во неизбежна комбинација со добар сон, убав ден, крос кантри патека со сите марифети, џек расел, многу дружба, попатни работи, чиста енергија... Вака е нашето мислење за Плачковица и за крос-кантри велосипедскиот маратон што беше во организација на ВК „Свиок“ од Радовиш претходниов викенд..

02 Септември 2014

За авторот