инфографик

Наслов

Одбери саглам патика за вежбање

Ако се думате за тоа какви патики да си купите во зависност од тоа што вежбате еве мала помош која може да ви ги скрати маките. Има и мал пасус за чорапите, кој што се можеби исто толку битни колку и патиките.

17 Јуни 2013

За авторот