Наслов

Нов тренд, пловни тренинзи?

На запад се развива нов тренд во одржување разновидни тренинзи на мирни води со помош на специјалните постелки aquabase, дизајнирани за да ја предизвикаат вашата стабилност и баланс.

27 Мај 2016

За авторот