Наслов

Најдоброто канцелариско парче опрема (за вежбање)

И покрај тоа што Кејси секој ден оди и се враќа од работа со трчање, возење точак или пливање, едноставно, тој смета дека не е битие створено за седење на биро, па си склопува една многу шизичка работа за меѓусеансно канцелариско размрдување, а и размрдување на блиските комшии.

18 Март 2013

За авторот