Наслов

Колку дигаш на бенч ??

Сигурно најчесто поставувано прашање во оквирот на една теретана помеѓу машката популација е -Колку дигаш на бенч?  Видеава ќе ви одговорат како стојат одговорите на глобално ниво, малку мотивација за нашите ѕверови за да фрлат некое кило повеќе на шипка.

Скот Менделсон

На првото видео е Скот Менделсон од Калифорнија кој подигнува 324.3 кг на бенч и го држи светскиот рекорд во сите класи во категорија Raw Bench Press - без помош на бенч маица

 

 

 

 

 

 

 

Рајан Кенели

На второто видео е светскиот рекордер Рајан Кенели кој во категоријата Assisted Bench Press - со помош на бенч маица го држи стетскиот рекорд во сите класи со подигнати 487.6 кг на бенч преса.

 

 

 

 

 

22 Април 2013

За авторот