Наслов

Како се создава меракот од трчањето

Во принцип два внатрешни хормони се задолжени за она кога ни е убаво откако ќе се истрчаме. Едниот делува како опијат и се вика ендорфин (во превод внатрешен морфиум), а другиов да ти бил со структура нешто налик ТХЦ-то од канабисот... Технички можете слободно да си потврдите дека сте навлечени.

21 Јули 2014

За авторот