Наслов

Бесплатни 3D интерактивни анатомски атласи

Ако ви е здосадено да ги плеткате тешките анатомските атласи по полици и да го вбројувате како недвижнина или пак да буљате во смартфонот за некоја штура анатомија, наместо тоа еве ви два корисни линка на кој ќе најдете опширни интерактивни 3-димензионални анатомии. Доколку сте тренер, спортист или се бавите со рехабилитација на повредени сигурно ќе ви бидат од полза и ќе ви бидат достапни секогаш. 

02 Мај 2013

За авторот