Наслов

80тите во стегачи, ритам и многу спандекс

Сигурно ако прочепкате во подрум или шпајз ќе налетате на некоја VHS касета со аеробик содржина од времето кога Џејн Фонда царуваше. Хеланката беше задолжителна.

03 Мај 2013

За авторот