инфографик

Наслов

Како да си одберете патики за трчање

Шест насоки околу тоа како правилно да изберете патики за трчање доколку сте решиле да се фатите здраво со вашиот џогинг, запомнете, патиките нека ви бидат приоритет, мајсторот по алатот се познава, нели? 

12 Април 2013

За авторот