Наслов

Ултимативен Фит Предизвик - 2019 - видео од прво полуфинале

Првиот полуфинален натпревар од ултимативниот фит предизвик со Allga San и Елена Бубало помина во многу забава, дружење и јако вежбање! 

Натпреварувачите со полна сила го прифатија предизвикот, а најдобрите си обезбедија место во финалниот натпревар! Честитки за: Ема Димитрова, Лилјана Крстевска, Игор Пирковски и Александар Кочовски

10 Јуни 2019

За авторот

Најнови членови

На Facebook