Cardio and Six Pack abs workout

Наслов

Тренинг со Ивана на кеј

Телото е твојот храм!!! Вежбај го, развивај го, негувај го... исто како душата и умот!


 
  • Трчање по стаза 1км до справите на кеј.
     
  • Скали, различни варијанти по 2-3 серии (да се работи со 70% од силата и да се прават кратки паузи за истегнување на телото и смирување на дишењето меѓу различни вежби)
     
  • Стомачни вежби, сите можни варијанти што ги знаете и не ги знаете, до горење. Правете ги вежбите на земја, а искористете ги и справите што се таму (без мака нема коцки и слабеење, дајте го својот максимум) 
  • Назад, повторно трчање или брзо одење 1км во зависност од останатата сила и оптеретеноста на нозете од скалите.
14 Јануари 2013

За авторот