Наслов

Вежбање преку танц со Fit Camp

И оваа среда, дечките и девојките од Fit Camp одржаа одлична доза на забавен начин на вежбање и размрдување на градската плажа во Скопје. Супер атмосфера, луѓе од сите возрасти, а имаше и публика. Погледнете за што ви зборуваме во краткиот прилог.

Wellness тренерите на Фит Камп секоја среда организираат собир на кој што танцувањето на разни латино и мејнстрим хитови е претворено во супер вежба која ги претвора базичните чекори во одличен аеробик. 

Доколку сте расположени за нешто вакво, слободно придружете им се, наредните среди се на повидок.

29 Август 2013

За авторот

Најнови членови

На Facebook