Наслов

Тренинг доза со Игор MC

Игор со одлична доза на 10 километарско јако кардио, онака колку за доручек.

Патека: Марино - Кадино - Бунарџик - Ајватовци - Илинден 

  • Вкупна должина - 10,040м
  • Рамно - 4,940м
  • Угорница - 3,300м
  • Удолница - 1,800м

Време: 00:38:04

10 Март 2013

За авторот