таг / златни правила за трчање

Трикратниот победник на Њу Јорк Сити маратонот и своевремен рекордер во оваа дисциплина, Салазар е една од иконите на трчањето која ги има научено работите по потешкиот пат. Денеска тој е професионален тренер по трчање, а ова се неговите совети, за ваши подобри резултати.

FB Препораки