таг / зелена салата

Ова го правите еднаш, а ве служи повеќе пати во денот... Уживајте во пролетните свежи салати со домашно подготвен прелив.

Брзо, лесно и вкусно мезе...

Вусна, лесна, брза и хранлива! Оваа салата има уште многу повеќе епитети, ама да не должиме многу, туку да фатиме вилушките...

FB Препораки