таг / зелена економија

Почнувајќи од 18ти Јануари (понеделник), сите заинтересирани за живеење во чиста урбана средина имаат бесплатна можност да се фатат на пет-неделно оро со науката за трансформирање на градовите во еколошки чисти животни средини.

Нова сезона се отвара за загадениот воздух, доаѓа зимата. Но oва не е апатија за загадување туку 5те супер моќи на обичниот граѓанин да го прати загадувањето во историја.

Како да ја зазелениме нашата економија и да ги намалиме загадувањата кои влијаат на нашето здравје и нашата иднина? Ве повикуваме на бесплатен курс во следните 5 недели да откриеме како тоа го прават најдобрите - земјите од Скандинавија.

Како ќе го поправиш кецот? Знаеш дека со кец не се оди напред, се оди на полагање! Со тие кои имаат петки, да одиш со нив да се дружиш и да научиш!

FB Препораки