таг / здраво слабеење

Ребека Луиз ве води кон посекси нозе и стомаче со краток тренинг кој што вклучува неколку важни вежби за овие регии.

Сите калории НЕ се подеднакви. Кога станува збор за одржување витка линија или пак губење на тежина, многумина се фокусираат на броење и пресметување калории. Но многу е поважно фокусот да се пренасочи кон изборот на корисното и квалитетното - во тој случај броењето калории и нема да Ви биде потребно.

FB Препораки