таг / здрав развој

Прекрасна акција за децата од Бали каде јогата е духовно наследство, но поради комерцијалноста што ја доживува тие времено се оддалечиле од праксата заради перцепцијата дека јогата е скапа и за странци...

Дали се нервирате дека треба да се помине преку периодот на кашлици и настинки додека сте бремени престојната зимска сезона?

... Качувајте планини, превземајте ризици и банирајте ги компјутерските игри!

Децата нѝ живеат во еден свет на брзање, под притисок во училиште со разни обврски, обземени со компјутери и видео игри, со малку физичка активност. 

FB Препораки