таг / зачувување

Ако ги нема рибите, ќе ги нема кормораните. Ако ги нема рибите, ќе ги нема ни пеликаните. Ако ги нема рибите, ќе го нема ниту рибарот. А ако го нема рибарот, Преспанското Езеро никогаш нема да биде исто... 

FB Препораки