таг / Winter is Here

После двата успешно организириани летни фестивали - When in Krusevo, оваа зима, за прв пат вљубениците во Крушево и природата ќе можат да уживаат во викенд дружење со зимскиот фестивал „When in Krusevo – Winter is Here!".

FB Препораки