таг / волумен

Препорачаните 8 чаши на ден се само бледа рамка по која треба да се водиме и веројатно треба редовно да се надминува. Ако се препознавате во некои од овие симптоми возможно е количината не течности што ја внесувате да не ви е доволна...

Вашите 40ти се одличен период за да се занимавате со некаков облик на физичка активност. Истражувањата велат дека постои директна врска помеѓу фитнес статусот во 40тите и волуменот на мозочната маса во подоцнежните години...

FB Препораки