таг / влијание

Проектот работен во Универзитетот Чикаго покажа дека загаденоста на воздухот на светско ниво ни зема речиси две години од животниот век.

Да беше фотошоп, сигурно ќе мислевме дека океаните се чисти... 

Ема Рос која е една од главните доктори на англискиот институт за спорт во неколку минутно видео ги објаснува сите детали што се случуваат со човечкото тело за време и по истрчан маратон. Да се разбереме, маратонското трчање е супер работа, ама запамтете дека и вие треба да сте супер спремен за да ги издржите сите овие предизвици без посериозни повреди и последици. Уживајте на Скопски...

FB Препораки