таг / улични игри

Дали некогаш сте се запрашале што вие би можеле да направите за да го подобрите и продолжите животот на вашите деца? Провокативно прашање за кое не треба да ги обвинувате надворешните субјекти, бидејќи моќта е во ваши раце...

Некако успеавме да собереме што повеќе правила за улични игри и да ги документираме во нашата база. На вам е редот да ги испечатите и да ги повторите со вашето дете, а уште поубаво би било децата да си се вратат на улиците со оваа oldschool конципирана забава и дружење.

Некако успеавме да собереме што повеќе правила за улични игри и да ги документираме во нашата база. На вам е редот да ги испечатите и да ги повторите со вашето дете, а уште поубаво би било децата да си се вратат на улиците со оваа oldschool конципирана забава и дружење.

Некако успеавме да собереме што повеќе правила за улични игри и да ги документираме во нашата база. На вам е редот да ги испечатите и да ги повторите со вашето дете, а уште поубаво би било децата да си се вратат на улиците со оваа oldschool конципирана забава и дружење.

Некако успеавме да собереме што повеќе правила за улични игри и да ги документираме во нашата база. Вам ви е редот да ги испечатите и да ги повторите со вашето дете, а уште поубаво би било децата да си се вратат на улиците со оваа "oldschool" конципирана забава и дружење. 

FB Препораки