таг / тренинг план

Згодното тело што го посакуваме, не сите го добиваме. Трудот не е единствен фактор при губењето тежина и добивањето мускулна маса. Голема улога во целиот процес игра соодветниот план за тренинг како и исхраната. 

Одлично издефинирани гради, торзо и стомачни со минимум поткожно масно ткиво и прецизно хипертрофирани раце и рамена за точно да се вклопат во целата слика го даваат Хју Џекман во едно од најмускулестите и најдобро дефинираните изданија од Х-мен. Тоа и беше поентата, Вулверин да еволуира низ годините, а тука ја има постигнато перфекцијата. 

Ако веќе се ковате себе си за Скопскиот полумаратон или можеби за нешто поголемо, еве една тренинг програма која што може да ви помогне во начинот на кој се подготвувате. 

FB Препораки