таг / tradclimbing

Еден од најдобрите филмови по светските фестивали годинава, филм за искачувањето на Пукнатината на Векот "Century crack" - според Wide boyz односно „Широките Момци“, специјалисти за качување широки пукнатини во карпа. Тоа што можевте да го видите во кратка верзија на REEL ROCK 6 филмот, сега во целосна верзија на ЕХО фестивалот.

FB Препораки