таг / топло

Одличен спој на мирис и вкус кој ќе ве стопли во најладните денови...

Интернационалната агенција за истражување рак пред некое време го прогласи кафето за веројатен канцероген, сега се премислија поради недостаток на докази, но сепак постои едно предупредување...

Медикус Хелп е поддржувач на здравиот начин на живот кој во својот асортиман на производи има најразлични помагала кои го олеснуваат секојдневието на секој физички активен човек.

Топло е намали, нема сипаници да лечиме / Намали го клима уредот жити сè... Честите флоскули кои го дополнуваат акустичниот простор во нашите теретани, сали и вежбални. Спремајќи го текстов не налетавме на некоја регулатива од домашно производство, па затоа прашавме правници кои ни рекоа дека и тоа постои, но можеби не е обесено на интернет, нејсе...

Вкусен десерт со дупло помалку калории од класичното топло-ладно...

Забуната околу тоа кога да аплицирате ладно, а кога топло завршува во следните неколку пасуси...

За безгрижно да си ги терате тренинг сесиите на отворено ова лето и да си немате проблем со прегревањето и високите температури еве што би можеле да консумирате покрај водата, за правилна хидратација и електролитен баланс пред и после тренинг.

FB Препораки