таг / тина нестороска

Тина Нестороска со втор финиш на ТрансКон, овојпат од Бургас до Брест во неверојатни 4300 километри низ нешто помалку од 19 денови самостојно возење. 

Оваа година нашата велосипедистка на ултра дистанци Тина Нестороска повторно учествува на седмото издание на трката Трансконтинентал која во должина од 4200 километри минува преку цела Европа. 

FB Препораки