таг / тестирање

Гризли да ви покаже зошто не сакате да бидете начекани од гладна мечка додека сте удобно сместени во шаторот заедно со вашата вкусна храна... 

Стара кока, добра јуха - гурманска фраза од соседството што ние ќе ја искористима за да го отсликаме Куперовиот тест кој може да се пофали со неговата огромна распространетост и употребливост како еден од најпознатите и најдобрите тестови за проценка на аеробната (општа) издржливост. 

Пристигнуваш на преубава планина на Аспен, се чекираш како нормален граѓанин, си одбираш кој сакаш модел на уште неискочени на пазар скии и идеш на тест возење. После тоа, зимаш друг пар, па трет, колку ти душа сака. Па ако сакаш да пазариш маслинка, земаш една да пробаш, нели?!

FB Препораки