таг / тестенини

Некаде во идиличните села на Сардинија се прави најретката тестенина на светот, и тоа го умеат само 3 жени од една иста фамилија...

Одличен додадок за тестенини...

Во моментот кога драстично ќе го намалите внесот на јаглехидрати во вашето тело ќе почнат да се случуваат ред промени од кои некои се добри, а некои не.

Надополнете го вашиот тренинг со здрави намирници кои ќе ви дадат повеќе сила и енергија и кои ќе ви помогнат побрзо да се опоравите по напорните тренинзи. Во една спортска приказна исхраната е повеќе од битна за постигнување високи резултати.

Фичо ќе ни открие како самите дома да направиме њоки од компир. Тој ќе ги комбинира со брз домашен Песто сос од спанаќ.

Вкусна и лесна тава...

Летна варијанта на полнета пиперка...

FB Препораки