таг / сулфиди

Направете му празник на вашиот организам и кога датумот на календарот не е со црвено.

Да подзаборавиме малку на лошиот здив, можеби за некој единствената работа на која асоцира лукот, и да ги согледаме неверојатните можности на ова многу моќно растение. Не знаеме дали внесувањето на garlic day во вашиот неделен распоред нема да доведе до развод или раскинување со понежната (или погрубата) половина, но здравјето сигурно ќе ви се подобри!

FB Препораки