таг / стојан поповски

Поминавме ден со Стојан Поповски, четиринаесеткратниот македонски шампион во триатлон. Накратко за почетоците, за тоа како од пливач тој се пронаоѓа во трите различни дисциплини и колку се важни тренинзите за да се постигне врвен резултат во секоја од нив. Се надеваме ова видео ќе ве мотивира да бидете поактивни и да не се откажувате!

Тимот на К4Т.МК имаше можност за интервју со Стојан Поповски, десет кратниот македонски шампион во триатлон кој годинава ќе ја брани и 11тата титула.

FB Препораки