таг / среден синџир

Освен што е вкусно и со секоја лажичка ве транспортира до некоја тропска плажа, кокосовото масло убедливо поседува и здравствени придобивки. Ладно цеденото кокосово масло има таква хемиска структура што телото попрво го искористува за добивање енергија отколку за складирање на истата за „црни денови".

FB Препораки