таг / споредба

Било која опција од двете претставува лош избор по вашето здравје (да не правиме муабет ако и двете се во комбинација), но еве, ставени на кантар, која од нив е полоша?

И со двете опции можете да ја зголемите силата и да го дефинирате своето тело, но на што треба да одвоите повеќе од вашето скапоцено време за вежбање?

Поради многуте препирања околу тоа кој е подобар, направена е илустрирана споредба на досега неприкосновениот шампион Мајкл Џордан и помладите ѕверови Леброн Џејмс и Коби Брајант, кој за несреќа во моментов се опоравува од повреда на ахиловата тетива. Земени се во обзир првите 9 години од нивната кариера и дојдено е до заклучок дека резултатите им се горе-долу еднакви.

Иако неприкосновено млеко за бебиња си е мајчиното, во останатите случаи често се води дебата за тоа кое адаптирано млеко е подобро за нив, кравјото или козјото... 

На некои производи етикетирањето е позабележливо и поверодостојно додека на други е маргинализирано со предумисла. Кога зборуваме за тоа какво масло конзумираме, треба да обрнеме внимание на некои зборови/реченици содржани на неговата етикета и да дознаеме што всушност тие значат. 

FB Препораки