таг / соковник

Колку пати досега си имаш ветено дека од утре ќе се храниш здраво и ќе посветиш повеќе внимание на твоето тело? Денес е вистинскиот ден за да го оствариш тоа!

Дали сте знаеле дека за нормално функционирање на организмот на дневно ниво е потребно да внесете oд 5 до 13 парчиња овошје или зеленчук?

Ако некогаш сте се думале дали соковник или блендер, еве. И не е работата која техника дава поздрава течност. И двете направи си имаат позитивни страни само зависи за што ви требаат.

Наместо со шолја кафе, денот започнете го со шолја полна витамини и енергија за преостанатиот ден.

FB Препораки