таг / слоеви

Зимските услови знаат да бидат специфични кога во прашање се подолгите престои во природа каде што потребно е на себе да имате соодветни парчиња облека за во исто време да се остане сув, но и да не замрзнете. Облекувањето во слоеви е темелот на соодветното облекување во зима, единствено треба да знаете како точно тоа да го направите и кога да почнете да „лупите“ од слоевите.

FB Препораки