таг / сливи

Млечно сладок десерт за енергетско надополнување после тренинг...

Одличен и брз десерт, одличен со топка сладолед...

Интензивен, ароматичен и пикантен сос, кој одлично се вклопува како мезе со сирење или сувомеснато...

Ако не знаете што да правите со сливките во вашиот двор, еве ви одлична сезонска идеја! Еве на пример можете да ги искористите за многу вкусен пинџур...

Вусно и летно, освежете се и витаминизирајте се уште денес!

Вкусен, киселкаст мармалад за мачкање на домашен леб или на подиетални палачинки. Или како сакате вие...

FB Препораки