таг / скијање на вода

Значи можело да се користи и за нешто друго освен за чување на калории во форма на јачменов сок и некој сендвич. Типов е ултимативниот летен цар што заслужува фрижидерче полно грч ладно пиво. 

Има 7 месеци, не знае да оди а камо ли да зборува... ама учи да скија на вода! Рајдер Блер (и името му одговара!) е веќе предодреден да научи како се скија на вода, не за друго, родителите си замислиле дека тој е доволно стар за да ги учи основите... Бебето има малку збунет израз на лицето од кој потешко може да се заклучи дали чувствува страв или возбуда додека плови на вода... проценете вие самите!

Нешто слично како нормалното скијање на снег, се разбира. Имаш скии, штеки кои ги користиш како точка на ротација, уживање и адреналин, само медиумот е поликвиден, а и можноста за присуство на мештанските предатори е поголема.

FB Препораки