таг / skiing waves

Нешто слично како нормалното скијање на снег, се разбира. Имаш скии, штеки кои ги користиш како точка на ротација, уживање и адреналин, само медиумот е поликвиден, а и можноста за присуство на мештанските предатори е поголема.

FB Препораки