таг / ски алпинизам

Денес за појадок имавме 2000 и нешто метри висинска разлика качување и уште толку спуштање на скии.

Деновиве се случува најголемата трка во ски алпинизам - Пиера Мента која што започна во Ареш, Франција. Трката трае 4 дена со нови и тешки стази.

FB Препораки